Schoonmaak & onderhoud schepen

Wij zijn gespecialiseerd in professioneel onderhoud en schoonmaak van schepen. Onze ervaren teams staan klaar om uw vaartuig in topconditie te houden, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw tijd op het water.

“Vertrouw uw schip toe aan onze ervaren handen voor een perfecte glans.”

Laat uw schip schitteren als nooit tevoren met onze grondige reinigingsservice.

Bij Ecocleanbelgium begrijpen we hoe belangrijk het is dat uw schip er altijd op zijn best uitziet. Daarom bieden wij een uitgebreide schoonmaakservice aan voor het dek, de romp en alle andere buitenoppervlakken van uw vaartuig.

 

  • Dekreiniging: Ons team verwijdert vuil, zoutresten en andere verontreinigingen die zich op het dek hebben opgehoopt. We gebruiken speciale schoonmaakmiddelen die veilig zijn voor alle soorten dekmaterialen, of het nu gaat om hout, teak, composiet of glasvezel.
  • Rompreiniging: De romp van uw schip is constant blootgesteld aan de elementen en kan snel vervuild raken. Wij zorgen voor een grondige reiniging die algen, zeepokken en andere aanhechtingen effectief verwijdert. Dit helpt niet alleen om uw schip er als nieuw uit te laten zien, maar verbetert ook de hydrodynamica en brandstofefficiëntie.
  • Reiniging van Andere Buitenkanten: Wij reinigen ook alle andere buitenoppervlakken van uw schip, zoals relingen, beslag en ramen. Hierbij maken we gebruik van technieken die hardnekkig vuil en vlekken verwijderen zonder schade te veroorzaken.
  • Reinigen van machinekamers:  Wij zorgen voor een complete reiniging van alle oppervlakken, inclusief vloeren, wanden, apparatuur en pijpleidingen. Effectieve verwijdering van vet, olie en andere verontreinigingen die zich in de loop der tijd ophopen. Regelmatige reinigingsbeurten om de levensduur van uw apparatuur te verlengen en storingen te voorkomen.

Onze Aanpak

  • Professionele Apparatuur: Wij maken gebruik van geavanceerde reinigingsapparatuur om de beste resultaten te garanderen.
  • Milieuvriendelijke Producten: Onze schoonmaakmiddelen zijn milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar, zodat we niet alleen uw schip, maar ook het milieu beschermen.
  • Ervaren Team: Onze medewerkers zijn goed opgeleid en hebben jarenlange ervaring in de scheepvaartsector. Zij weten precies welke aanpak het beste is voor elk type oppervlak.
  • Persoonlijke Aandacht: Wij behandelen elk schip alsof het ons eigen is. Uw tevredenheid staat bij ons voorop, en we zorgen ervoor dat elk detail perfect schoon is.